×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Secret nekas inträde till Kina — Na`Vi ersätter på WEC

1
Det nybildade Team Secret missar World E-sport Championships efter att de nekats visum till Kina. Ersättare blir Na`Vi.
Efter att World E-sports Championships valt att skippa de västerländska kvalen fick Cloud 9, Evil Geniuses och Team Secret en direktinbjudan till turneringen. Nu visar det sig att det sistnämnda laget inte kommer kunna deltaga, detta efter att de inte beviljats inträde till Kina.

I och med att detta problem förhindrar det nybildade laget från att deltaga har arrangörerna valt att bjuda in Na`Vi istället. Ersättarna har bara nyligen genomgått förändringar i sin femma efter att Clement "Puppey" Ivanov och Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi båda lämnat i förmån till Team Secret. Na`Vi kommer att deltaga med följande femma.

Na`Vi

Ukraina Gleb "Funn1k" Lipatnikov
Ukraina Daniil "Dendi" Ishutin
Ukraina Alexander "XBOCT" Dashkevich
Ryssland Ivan "VANSKOR" Skorokhod
Vitryssland Artsiom "fng" Barshack
WEC-finalerna, som arrangeras i Hangzhou, Kina den 5-7 september, blir ovanstående femmas första LAN-turnering tillsammans. På plats kommer även lag som TI4-mästarna Newbee, kinesiska LGD Gaming och malaysiska Titan att spela.

Deltagarlista för WEC 2014

Ukraina Na`ViEuropa Cloud 9
Kina NewbeeUSA Evil Geniuses
Kina LGD GamingKina LGD.CDEC
Kina HyperGloryTeamMalaysia Titan

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..