×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Så kvalar du till ESL One New York

2
Nu har ESL släppt information om hur du kvalar in till turneringen som spelas i New York under oktober månad.
Den 9-10 oktober spelas ESL One New York där åtta Dota 2-lag ska göra upp om 100 000 dollar och nu har ESL släppt information om hur du kvalar till turneringen. Totalt kommer fyra lag från europa, tre lag från Nordamerika samt ett lag från Kina att vara på plats. Det hela börjar med öppna kval där vem som helst kan ta sig till de regionsbaserade finalkvalen. Väl i finalkvals-stadiet så kommer de från det öppna kvalet att spela med inbjudna lag från de olika regionerna och tillslut kommer ett fåtal lyckliga lag att ta sig till huvudturneringen.

I Europa kommer fyra lag ta sig från det öppna kvalet som spelas den 25-26 augusti. De fyra lagen kommer att spela mot de åtta inbjudna lagen för att knipa någon av de fyra platserna som ger en plats till huvudturneringen. Av de inbjudna Europeiska lagen hittar vi bland annat Alliance, Cloud9, Na`Vi och Fnatic. Krossar vi Atlanten så kan vi se att Evil Geniuses, Sneaky Nyx Assassins och Na`Vi.us är inbjudna.



Bildförklaring till kvalformatet


ESL One New York


Inbjudna lag från Europa
    Sverige Alliance
    Europa Fnatic
    Ukraina Na`Vi
    Världen Cloud 9
    Världen Team Tinker
    Ryssland Team Empire
    Ryssland Virtus.Pro
    Världen TBA

Inbjudna lag från Nordamerika
    USA Evil Geniuses
    USA Na`Vi.us
    USA Sneaky Nyx Assassins

För att registrera dig till det europeiska kvalet så gör du det bäst genom att klicka här.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..