×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

ARS-ART m.fl. i Moscow Fives återkomst

1
Den välkända organisationen Moscow Five är tillbaka på Dota 2-tapeten med en nybildad rysk femma.
Efter att ha varit borta från Dota 2-scenen i ett och ett halvt år är den ryska organisationen Moscow Five tillbaka. Det nya laget innehåller två spelare från Virtus.pro, som i dagarna lade ner sitt Dota 2-lag som följd av att ha misslyckats med att kvala in till multi-miljonturneringen The International 4 på plats.

Sergey "ARS-ART" Revin och Vladislav "blowyourbrain" Morozyuk är de före detta Virtus.pro-spelarna som ansluter sig i laget, liksom Revins klassiska radarpartner Ivan "Vigoss" Shinkarev. Den före detta Relax-spelaren Igor "Nexus" Lisakovsky och Flipside Tactics-offlanern Maxim "TpoH" Vernikov gör laget fulltaligt.

Moscow Five

Ryssland Sergey "ARS-ART" Revin
Ryssland Vladislav "blowyourbrain" Morozyuk
Ryssland Ivan "Vigoss" Shinkarev
Ryssland Maxim "Tron" Vernikov
Ryssland Igor "Nexus" Lisakovsky
Redan i slutet av månaden kommer ovanstående femma att börja bootcampa för att spela ihop sig. Vilken deras första turnering blir, både online och offline, återstår att se.

Bildkälla: live-cs.ru

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..