×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Dota2 Champions League S4 är på ingång

1
Snart är det september och då sätter säsong fyra av Dota 2 Champions League igång där finalerna bland annat hålls på höstens DreamHack Masters.
Nu i september är det dags för den fjärde säsongen av Dota2 Champions League. 18 lag kommer att tävla och LAN-finalerna kommer att hållas på DreamHack Masters i Rumäniens huvudstad Bukarest i slutet på oktober.

— During the last several months we have been working on making our last Dota 2 tournament in 2014 even better than before: the rules have been improved, the number of media partners has risen, league format has been modified and also some key innovations have been added, which we will announce shortly, säger Mark Averbukh till D2CLs officiella sida

Prispotten startar på $50 000 och precis som inför The International 4, kan man vara med och höja den genom att köpa en biljett till själva eventet där en del går till just denna. Schema och en lista över vilka lag som kommer att delta är ännu inte officiellt men kommer antagligen ganska snart att släppas.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..