×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Golden Esports med säsong två

1
30 000 kronor i prispengar och LAN-finaler i Sundsvall väntar när Golden Esports lanserar säsong två av sin svenska Dota 2-liga.
Golden Esports utökar sin satsning på svensk e-sport genom att starta en ny säsong av sin Dota 2-liga. Åtta lag gör upp om drygt 30 000 kronor, samt produkter från Razer och Plantronics. Efter online-delen, så kommer ligan sedan att avslutas med en LAN-final, som spelas under BIG42 event i Sundsvall mellan den 17-19 oktober. Förra säsongen vanns av Team Cost, som i finalen slog 4 Friends + Chrillee och inkasserade 12 500 kronor.



Team Coast under finalerna på Birdie, Uppsala.


Den andra säsongen kommer att dra igång på riktigt den 17 augusti och kommer innan dess att hålla två kval för att fylla de två sista platserna i ligan. Det första kvalet spelas under morgondagen, med start 18:00 och följs sedan upp av det sista under nästa lördag.
Golden Esports League

Sverige House of Gamers
MaglevGankTrain, Notah, key, SAJKORESAJ & M4lem

Sverige 4 Friends + Chrillee
strangby, Chrillee, eresloco, boomski & TBA

Sverige Turtlemasters
smulgullig, giftig, miracle, vroksnake & ice

Sverige Lucid Lunatics
Kangashkan, JB, Philish, Twilice & Piskad

Sverige Wildcard
Sverige Wildcard
Sverige Kval #1
Sverige Kval #2

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..