×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Team DK slår ut LGD Gaming — möter Vici i LB-final

1
Team DK har eliminerat LGD Gaming från The International 4, efter att ha vunnit med 2-1 i games. BurNIng och co. är nu i LB-final mot Vici Gaming.
Vi har nu avklarat båda Loser Bracket-semifinalerna på The International 4 i Seattle. Vici Gaming lyckades tidigare slå ut Cloud 9 med 2-1 i games. I den andra semifinalen, så var det LGD Gaming som öppnade starkast och vann det första gamet efter en fenomenal vändning. Team DK vände och tog sedan de två avslutande gamesen, vilket gör att man nu avancerar till Loser Bracket-final mot Vici Gaming.
Kina LGD Gaming vs. Kina Team DK — 1-2

LGD: Lin, Rabbit, DD, Yao & DDC
DK: BurNIng, iceiceice, MMY, Mushi & LaNm
Team DK spelar i detta nu Loser Bracket-finalen mot Vici Gaming, där man pickat Anti Mage, Tinker, Undying, Shadow Shaman och Beastmaster i det först gamet.

Loser Bracket-final

Kina Vici Gaming vs. Kina Team DK

Vici: rOtk, Super, Fenrir, fy & Sylar
DK: BurNIng, iceiceice, MMY, Mushi & LaNm
Det lag som vinner detta toppmöte, kommer sedan att ställas mot Evil Geniuses i en Consolidation final, om vilket lag som tar sig till Grand Final mot Newbee och slåss om förstapriset på 5 024 000 dollar, motsvarande 34 400 000 kronor.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..