×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Vici Gaming eliminerar Cloud 9

1
Vici Gaming blir det första laget att avancera till Loser Bracket-final på The International 4 efter att ha slagit ut Johan "pieliedie" Åström och hans Cloud 9.
Den första Loser Bracket-semifinalen har nu spelats färdigt på The International 4. Vici Gaming hade en ledning sedan gårdagens spel med 1-0 i games och trots en kvittering av Cloud 9, så blev Vici för starka i det tredje och gamet. Detta gör att Johan "pieliedie" Åström och hans Cloud 9 är utslagna från The International 4 med 2-1 i games.

Det andra gamet blev ett mycket jämt sådant. Trots en passiv inledning så fick Vici First blood efter 7 minuters spel. Gamet stod sedan och vägde mellan de båda lagen, men SingSing och hans Meepo hade hittat mycket farm i gamet och var en stor orsak till att man kvitterade mötet mot kineserna. Efter 45 minuter så lyckades VIci hitta pieliedie i Midlane, som föll väldigt lätt. Efter det tröck man på och fick hela Midlane av Cloud 9. Men då kineserna försökte backa kom kontringen och man lyckades döda hela Vici. Trots flertal buybacks så kunde inte Vici hålla C9:s push, som lyckades plocka Mega creeps efter en del kaos i motståndarnas bas. Det var nu 1-1 i games efter 45 minuters spel.

Det sista gamet började väldigt för oturligt för Cloud 9, då man försökte sig på en tidig Roshan innan creepsen spawnat. Man blev dock påkommen av Vici som dödade tre från C9 och fick ett stort övertag i inledningen av matchen. Man lyckades dock komma ikapp genom bra utförda fighter, och en del misstag från kineserna. Sylar och hans Morphling visade att man är en av världens bästa carryspelare och hade efter 20 minuters spel ett överag på över 6 000 gold i Net Worth.

Kineserna lyckades vinna en stor fight utanför Cloud 9:s tier 3-torn i Mid som också kostade dem två lanes av baracker. Vici släppte aldrig den ledning man hade och Cloud 9 valde att GG:a efter 34 minuters spel.
Kina Vici Gaming vs. Världen Cloud 9 — 2-1

Vici: rOtk, Sylar, Fenrir, Super! & fy
C9: EternaLEnVy, SingSing, pieliedie, bOne7 & Aui_2000
Vici Gaming avancerar nu till Loser Bracket-finalen, där man möter vinnaren av LGD Gaming och Team DK. Det förstnämnda laget leder med 1-0 games efter en fenomenal upphämtning i slutet av gamet som spelades sent igår natt.
Kina LGD Gaming vs. Kina Team DK — 1-0

LGD: Lin, Rabbit, DD, Yao & DDC
DK: BurNIng, iceiceice, MMY, Mushi & LaNm

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..