×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

LGD slår ut TI2-vinnarna — DK väntar

1
LGD Gaming har slagit ut The International 2-vinnarna Invictus Gaming. I nästa rond väntar Team DK.
Vi har nu avklarat de två inledande Loser Bracket-matcherna på The International 4. Cloud 9 har sedan tidigare besegrat TI1-vinanrna, Na`Vi och nu har LGD Gaming eliminerat TI2-vinnarna med 2-1 i games.

Det första och inledande gamet började i LGD Gamings favör, som genom en kombo med Invoker, Centaur och Alchemist lyckades med ett flertal pickoffs på Invictus Gaming. Man skaffade sig ett snabbt övertag som man aldrig släppte. Efter 18 minuter hade man en ledning med 18-8 i kills och hade plockat samtliga tier 1 och tier 2-torn. Efter ett flertal vunna fighter och ett övertag som var för stort, så valde iG att GG:a efter drygt 30 minuters spel.

I game två var det istället Invictus Gaming som pickade Invoker och Alchemist-kombon. Genom ett flertal ganks och lyckade sunstrikes så skaffade sig TI2-vinnarna ett övertag med 9-4 i kills efter 10 minuter spel. iG fortsatte att sätta press på LGD, som aldrig kunde kontra deras starka teamfight-förmåga. iG och YYF lyckades placera en 4-manna Chronosphere som också vann dem gamet efter cirka 30 minuters spel.

Det sista och avgörande gamet började till iG:s fördel, som efter 4 minuter hade en ledning med 2-1 i kills. LGD lyckades dock vända på steken genom att teamfightas smart. Ferrari_430 gjorde också en hel del missar med sina Chronospheres. Efter 43 minuter hade LGD ett övertag på 16 000 gold och styrde gamet som de ville. Laget lyckades vinna två viktiga fighter på slutet, vilket gjorde att man plockade två lanes av Invictus Gaming. LGD hade sedan inga problem att plocka den sista lanen och avancemanget var nu klart.
Kina Invictus Gaming vs. Kina LGD Gaming — 1-2
iG: Faith, Ferrari_430, YYF, Xi & Chuan
LGD: Lin, Rabbit, DD, Yao & DDC
LGD Gaming kommer nu att möta Team DK i den andra omgången i Loser Bracket. Det kommer dock endast att spelas ett game i de båda matcherna. Resterande games fortsätter att spelas imorgon kväll.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..