×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Rykte — FATA och paS på väg till Team Dog?

1
Pajkatt och MiSeRy kan ha funnit två stabila spelare som de har letat efter. Ryktet kommer från joinDOTA, där de skriver att FATA- och paS är på väg från Sigma.int till Team Dog.
Adrian “FATA-” Trinks och Pascal “paS” Loheimer kommer att spela för Team Dog i turneringen WPC-ACE. Tanken är att laguppställningen med FATA- och paS inte ska vara temporär för turneringen utan att de ska lämna Sigma.int för Team Dog.

Sigma har på sistone haft problem med att ställa upp med ett fullständigt lag och har därmed valt att ge upp matcher. Det hände senast i DreamLeague, då Sigma.Int valde att lämna default win mot Na’Vi och dessförinnan i StarSeries Europe mot Na’Vi och The Retry. Sigma.int valde även att ställa in matchen i Fragbite Masters igår mot Turtle.

Den nya ryktade uppställningen för Team Dog har redan spelat sin första match i WPC-ACE, under lagnamnet Sigma.int, där de spelade oavgjort mot det topprankade laget Team Empire. Team Dog vann även mot Virtus Pro i Hitbox.tv Bounty Hunter Series.

Detta lämnar flera obesvarade frågor, där en av frågorna är om detta är slutet på Ionnas “Fogged” Loucas och Johan “smullgullig” Gidmarks medverkan i Team Dog. Fogged fick frågan på Twitter, om han hade lämnat laget, varpå han svarade ‘got booted’. Han förklarade vidare att han var upptagen med andra saker just nu och att han kanske kommer att fortsätta kommentera matcher när han har tid.

Ryktet betyder också att Sigma kanske står inför en osäker framtid, eftersom det kan betyda att laget förlorar två spelare inför en viktig period innan The International 2014. Skulle ryktet vara sant skulle Sigma behöva sätta ihop ett lag så snart som möjligt för att åtminstone ha en chans att delta i The International. Samtidigt spekuleras det i om en upplösning av laget snart kan vara ett faktum.
Team Dogs nya ryktade laguppställning:


USA Arif “MSS” Anwar
Danmark Rasmus “MiSeRy” Fillipsen
Tyskland Pascal “paS” Lohmeier
Sverige Per Anders “Pajkatt” Olsson
Tyskland Adrian “FATA-” Trinks

Dela detta på internet

Contributor

Old School,

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..