×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

FLUFF till "SNA" med ixmike88

1
De före detta Team Liquid-spelarna Brian "FLUFFNSTUFF" Lee och Michael "ixmike88" Ghannam går ihop i Sneaky Nyx Assassins.
Efter att ha varslats från Team Liquid, som följd av dåliga resultat samt ett kritiserande blogginlägg, har Brian "FLUFFNSTUFF" Lees nära framtid offentliggjorts. Det visar sig att den före detta kaptenen sluter upp med sin forna lagkamrat Michael "ixmike88" Grannam, som i september valde att lämna Liquid på grund av motivationsbrist.



Tillsammans kommer de att spela i Sneaky Nyx Assassins, förkortat SNA, som för tillfället deltar i bland annat amerikanska joinDOTA League och den fjärde säsongen av CEVO. Laget består även av Chris "USH" Usher, Veasna "SNA" Sokhom och Bryant "whiteBeard" Lehwald. Platsen FLUFF tar tillhörde tidigare spelaren KvH, som spelade i laget under namnet "Shine".
Sneaky Nyx Assassins

USA Brian "FLUFFNSTUFF" Lee
USA Michael "ixmike88" Ghannam
USA Chris "USH" Usher
USA Veasna "SNA" Sokhom
USA Bryant "whiteBeard" Lehwald

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..