×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

TI3-finalisterna till ESL Frankfurt

1
ESL offentliggör att svenska Alliance och östeuropeiska Na`Vi blir tilldelade inbjudan till den massiva arenaturneringen i Frankfurt.
De två invite-platserna till ESL:s massiva 150 000-dollarturnering ESL Frankfurt har offentliggjorts. Nu står det spikat att svensklaget Alliance och de trefaldiga The International-finalisterna Na`Vi kommer att vara en del av turneringen, som spelas i VM-stadion Commerzbank Arena i slutet av juni.



De svenska världsstjärnorna säkrar en plats i Frankfurt.


Att det blir just dessa två lag som tilldelas de två invite-platserna kommer inte som en överraskning då de möttes i finalen av den senaste upplagan av miljonturneringen The International. Detta kombinerat med lagens stora beundrarskara tros vara anledningen till att de fick inbjudan, trots att de båda misslyckades med att ta sig till final i ESL:s senaste turnering.

Dessa två lag utgör en fjärdedel av den totala, åtta lag breda deltagarlistan för turneringen. Resterande platser kommer att gå till vinnarna av olika regionala kval. Europa har tre platser och Asien har två medan Nord- och Sydamerika får dela på en plats. Detta innebär att lag som till exempel Team DK, Fnatic och Vici Gaming, som enligt många förtjänade direktinbjudan, får försöka kvala in istället. Mer information om kvalupplägget finner ni här.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..