×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

EG med svenske zai vinner SXSW Invitational

1
Monster Energy’s SXSW Invitational har avgjorts, där Evil Geniuses står som vinnare efter en final mot Cloud 9.
I helgen spelades Monster Energy's SXSW Invitational under SXSW-festivalen. På plats var fyra nordamerikanska topplag och slogs om 15 000 dollar, där vinnaren skulle få två tredjedelar av summan. Lagen var eHug, Team Liquid, Cloud 9 och Evil Geniuses.

I den första omgången möttes Evil Geniuses, där svenske Ludwig "zai" Wåhlberg spelar, och e-Hug. Mötet slutade 2-0, medan den andra semifinalen, mellan Cloud 9 och Team Liquid, slutade 2-1 till det förstnämnda laget. Cloud 9 två-nollade sedan Evil Geniuses i winner finalen, men det Monster-sponsrade laget fick sedan chans på revansch efter att ha besegrat Team Liquid, som i omgången innan slagit ut e-Hug.

Finalen spelades bäst av fem, och efter fyra spelade möten stod det 2-2, vilket innebär att det krävdes en femte avgörande match för att kora en vinnare. Där lyckades Evil Geniuses, som var den enda laget på plats som inte hade en inhoppare, knipa vinsten.
Slutplaceringar:

1. USA Evil Geniuses — 10 000 dollar (cirka 64 000 kronor)
2. Världen Cloud 9 — 3 000 dollar (cirka 19 100 kronor)
3. USA Team Liquid — 2 000 dollar (cirka 12 700 kronor)
4. USA e-Hug

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..