×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Ytterligare information om ESL One Frankfurt

1
ESL har offentliggjort mer detaljerad information kring invites och kval för sin arena-turnering ESL One Frankfurt.
Antalet invites, kval-slots och regionsuppdelningen blivit klargjort för den 150 000 dollar massiva EMS One Frankfurt, som arrangeras i VM-stadion Commerzbank Arena slutet av juni. Tidigare har det varit klart att enbart åtta lag kommer att tävla på plats, men har allmänheten fått ta del av hur resorna dit kommer att se ut.

Först och främst kommer två lag att få direktinbjudan av arrangörerna. De sex övriga platserna till turneringen kommer att plockas via kval, som delats upp i regioner. Europa har blivit tilldelade tre platser och Asien två medan Nord- och Sydamerika får dela på en plats. Detta innebär att lag som Team Liquid, Evil Geniuses, Cloud 9 och Team Dog kommer att få slåss om en enstaka plats.

Det europeiska kvalet kommer att gå till som så att tolv lag blir "seedade", till synes efter inbjudan till kvalet, medan fyra lag kommer att kvala in via ett öppet förkval. I det amerikanska kvalet gäller samma upplägg, dock med enbart fyra "seedade" lag. Detaljer kring det asiatiska kvalet har inte presenterats.

Som nämnt ovan kommer EMS One Frankfurt att arrangeras VM-arenan Commerzbank Arena, som har plats för 35 000 åskådare, den 28-29 juni. Prispotten uppnår 150 000 dollar, cirka 973 000 kronor. Vilka som får ta del av turneringen återstår alltså att se.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..