×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Dota2Dota2Sverige

DreamHack och TV6 med Dota 2-liga

3
50 000 dollar i prispengar och TV-sända finaler väntar när DreamHack och TV6 lanserar Asus ROG DreamLeague.
DreamHack och TV6 utökar sin gemensamma satsning på e-sport genom att starta en ny Dota 2-liga kallad Asus RoG DreamLeague. Sex lag gör under den första säsongen upp om drygt 316 000 kronor (50 000 dollar) och finaldagarna, som spelas under DreamHack Winter, sänds live på TV6 Play medan turneringsfinalen visas på TV6.

— Att sända en världsliga som DreamLeague på TV6 känns helt rätt i tiden för TV6. E-sport är som vilken annan sport som helst. MTG har alltid varit bäst på sport och därför är vi väldigt stolta över att nu ta den till en ny nivå i Sverige. Vår nya liga kommer göra detta möjligt, säger Jessica Grunewald, onlinechef MTG TV, i ett uttalande.

I nyheten om DreamLeague borta på tv6.se framgår det att svenska Alliance är klara för turneringen, detta genom att de nämns som favoriter, men i övrigt är det för närvarande oklart vilka lag som deltar. Den nya ligan drar igång den 4 november.

Den nya satsningen har redan en andra säsong inplanerad, till dess kommer antalet deltagande lag att vara det dubbla, likaså prispengar som då alltså landar på över 630 000 kronor.

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..