Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack och TV6 med Dota 2-liga

Skriven av Xerm den 25 oktober 2013, kl 13:41
NYHET / Sverige 50 000 dollar i prispengar och TV-sända finaler väntar när DreamHack och TV6 lanserar Asus ROG DreamLeague.
DreamHack och TV6 utökar sin gemensamma satsning på e-sport genom att starta en ny Dota 2-liga kallad Asus RoG DreamLeague. Sex lag gör under den första säsongen upp om drygt 316 000 kronor (50 000 dollar) och finaldagarna, som spelas under DreamHack Winter, sänds live på TV6 Play medan turneringsfinalen visas på TV6.

— Att sända en världsliga som DreamLeague på TV6 känns helt rätt i tiden för TV6. E-sport är som vilken annan sport som helst. MTG har alltid varit bäst på sport och därför är vi väldigt stolta över att nu ta den till en ny nivå i Sverige. Vår nya liga kommer göra detta möjligt, säger Jessica Grunewald, onlinechef MTG TV, i ett uttalande.

I nyheten om DreamLeague borta på tv6.se framgår det att svenska Alliance är klara för turneringen, detta genom att de nämns som favoriter, men i övrigt är det för närvarande oklart vilka lag som deltar. Den nya ligan drar igång den 4 november.

Den nya satsningen har redan en andra säsong inplanerad, till dess kommer antalet deltagande lag att vara det dubbla, likaså prispengar som då alltså landar på över 630 000 kronor.
Xerm Redaktör
Per Sjölin, Piteå

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..