×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dota2Dota2DotA 2

No Tidehunter flyttar ihop

1
För ett tag sedan kom det ut att No Tidehunter blivit upplockat av en organisation. Men vilken, det är ännu okänt för utomstående. Men i en video avslöjas det nu att laget kommer att flytta ihop i slutet av mars.
Det har blivit en stor succé sedan man startade No Tidehunter. Sedan i slutet av Oktober har laget hunnit med att vinna DreamHack Winter 2012, 4PL Play4Dota2 #17 och placerats sig tvåa på THOR Open och AverMedia Dota 2 Cup.

Idag avslöjar man att laget kommer att flytta ihop under slutet av Mars. Det är i en video från EternalEnVy's stream som avslöjandet kommer. Huset kommer att ligga i Sverige, då fyra av spelarna redan befinner sig i landet. Tanken är att förbättra sitt spel inför kommande turneringar, såsom The International 3.
Avslöjandet finner ni efter 40:30
No Tidehunter
EternalEnVy
Loda
Akke
S4
AdmiralBulldog
Hur tror du att det kommer gå för No Tidehunter i framtiden? Kommentera gärna nedan.

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..