Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

No Tidehunter flyttar ihop

Skriven av zetex den 6 februari 2013, kl 23:22
NYHET / DotA 2 För ett tag sedan kom det ut att No Tidehunter blivit upplockat av en organisation. Men vilken, det är ännu okänt för utomstående. Men i en video avslöjas det nu att laget kommer att flytta ihop i slutet av mars.
Det har blivit en stor succé sedan man startade No Tidehunter. Sedan i slutet av Oktober har laget hunnit med att vinna DreamHack Winter 2012, 4PL Play4Dota2 #17 och placerats sig tvåa på THOR Open och AverMedia Dota 2 Cup.

Idag avslöjar man att laget kommer att flytta ihop under slutet av Mars. Det är i en video från EternalEnVy's stream som avslöjandet kommer. Huset kommer att ligga i Sverige, då fyra av spelarna redan befinner sig i landet. Tanken är att förbättra sitt spel inför kommande turneringar, såsom The International 3.
Avslöjandet finner ni efter 40:30
No Tidehunter EternalEnVy
Loda
Akke
S4
AdmiralBulldog
Hur tror du att det kommer gå för No Tidehunter i framtiden? Kommentera gärna nedan.
zetex Redaktör
Filip , Sundsvall

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..