Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sponsrat inlägg

Ta chansen – tävla och vinn nya Destiny 2

4
Tävla om ett exemplar av succéspelet Destiny 2 på PC hur enkelt som helst.
Den första upplagan av Destiny lanserades 2014 och nu, tre år senare, kommer en uppföljare. För drygt en månad sedan släpptes Destiny 2 PlayStation 4 och Xbox One, men nu är det dags för action shooter-spelet att lanseras till er PC-älskare också.

Det är spelutvecklarna hos Bungie som tagit fram Destiny och de har i uppföljaren lagt ett större fokus på berättelsen och karaktärerna. I Destiny 2 kämpar du som spelare mot antagonisten Ghaul, ledaren över Red Legion som försöker ta över mänsklighetens sista trygga stad och utvinna krafterna och resurserna som finns där. Det är din uppgift att försvara staden och stoppa Ghaul, som aldrig tidigare förlorat en strid.

Hur tävlar jag?

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen av Destiny 2 på PC är att lägga upp en bild på Instagram med en motivering över varför just du ska få priset. Det är även viktigt att du använder dig av hashtagen #mydestinymoment (du behöver vara äldre än 16 år och ha en öppen Instagram-profil för att kunna medverka).

Vinnarna kommer meddelas den 15 november och vi kommer lotta ut tre stycken spel.

Här kan du läsa på mer om spelet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..