Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Destiny 2Destiny 2Sponsrat inlägg

5 saker du kan ha missat i Destiny 2

2
Destiny 2 har utvecklats rejält sedan den första upplagan. Storyn och karaktärerna är utvecklade samt sidospåren är fler än i Destiny som kom 2014. Här ger vi dig fem saker som du kanske inte gjort i spelet.
För några veckor sedan kom Destiny 2, spelutvecklaren Bungie har i den andra upplagan lagt ett större fokus på spelets karaktärer och story för en bättre spelupplevelse.

Och som alla vet handlar ett bra spel inte bara om själva huvudstoryn i sig - utan alla äventyr och karaktärsbyggande som sker under spelet.

Här tänkte vi lista fem saker som du kanske har missat när du spelat Destiny 2.

1. Grottor

​Runt om i Destiny 2 kan du finna små grottor, sammanlagt 27 stycken. Du finner dem när du utforskar spelvärlden men de är inte superenkla att hitta. När du ser symbolen nedan är du nära.Vad kan man då göra i hålorna? När du väl hittat entrén kommer du kämpa mot fienderna och sen stöta på en mini boss. När du väl klarat av det kan du plundra grottan.

2. Maxa spelet med miniäventyr

​Du borde spela de här miniäventyren för att maximera spelet på alla sätt och vis. Dels är det kul att göra annat än själva huvudstoryn men även för att skaffa ett högre XP och på så sätt gå upp i level.

Miniäventyren skiftar men generellt är det ett stort fokus på själva skjutupplevelsen men med en bättre story bakom. I ett miniäventyr ska du till exempel smyga dig på fienden och sno sprängmedel för att sedan placera ut den, med syftet att spela ut två fiender mot varandra.

3. Kaniner

Kaniner springer runt omkring i spelet, vi uppmuntrar dig dock inte att skjuta ihjäl dem. Tänk på att du är den snälle i spelet. Ghaul, ledaren av Red Legion, han däremot skjuter nog många kaniner.

4. Lådor att plundra

Som det låter, i hela spelvärlden finner du så kallade loots som du sedan kan plundra för till exempel bättre vapen.

5. Public events

Om du spelade det första Destiny-spelet så har du spelat public events. Det kan du göra med Destiny 2 också men spelutvecklaren Bungie har här utvecklat funktionen till möjligheten att spela Heroic public events. Det betyder att det är svårare men med det, mycket bättre belöning om du klarar det.
Du aktiverar funktionen genom flera olika moment som du måste lösa inom en viss tidsperiod.

Så snabba dig på!

Det går att finna en massa trailers och information om Destiny 2. Det kan du göra här

. ​

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..