×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Nyhet

Maikelele, pita ryktas på väg ut ur Dignitas

1
Duon sägs vara på väg ut ur Team Dignitas, och istället söker de sig till en helsvensk nysatsning.
Team Dignitas offentliggjorde sitt nya lag den 20 mars tidigare i år, och nu ser det ut som att de redan gör förändringar till sin laguppställning. Det är Mikail "Maikelele" Bill och Faruk "pita" Pita som ersätts.

Enligt Slingshotesports, som påstår att denna information kommer från källor nära spelarna, kollar den svenska duon på några intressanta namn för ett framtida projekt. NiP Gamings Jacob "pyth" Mourujärvi, liksom Maikeleles gamla radarpartner Alexander "SKYTTEN" Carlsson, är två av spelarna som duon har tränat med.

En femte spelare i form av Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson påstås vara aktuell under träningar. Hans plats i ett potentiellt lag tycks dock vara oklart jämfört med de övriga spelarna.

Dignitas blir majoriteten norskt

Varken Maikelele eller pita spelade för Dignitas i gårdagens ECS Season 3-matcher mot NiP Gaming. Istället var det norska Jorgen "cromen" Robertsen och danska Jesper "TENZKI" Plougmann som hoppade in. Dignitas lyckades knipa en karta mot svenskarna, med övertygande resultat dessutom, vilket innebär att dessa två spelare mycket väl kan stanna kvar i laget för framtida matcher.

Om dessa rykten stämmer är det följande laguppställningar som är mest aktuella.

Dignitas

Portugal Ricardo “fox” Pacheco
Norge Ruben “RUBINO” Villarroel
Norge Joakim “jkaem” Myrbostad
Norge Jorgen “cromen” Robertsen
Danmark Jesper “TENZKI” Plougmann

Ryktat Projekt

Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Sverige Faruk "pita" Pita
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson (Osäker)

Det är värt att notera att Jacob "pyth" Mourujärvi fortfarande är under kontrakt med NiP Gaming, vilket innebär att han skulle behöva köpas ut om detta potentiella lag hittar en organisation. Maikeleles och pitas kontraktsituation med Dignitas är oklar.

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..