×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Video

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSVideoNyhet

Skadoodle akut inlagd på sjukhus — brottas med inre blödningar

1
Main AWP-spelaren i Cloud9, Tyler "Skadoodle" Latham, befinner sig enligt uppgifter av lagkamraten Mike "shroud" Grzesiek på sjukhus efter att bland annat ha svimmat av och lider av inre blödningar.
Allt fler spelare har på sista tiden mått dåligt. Både Astralis-spelande Nicolai "dev1ce" Reedtz från och Oleksandr "s1mple" Kostyliev från Na`Vi är två spelare som brottats med sjukdom på sistone och nu har även en nordamerikansk talang besvärats. Den här gången gäller det AWP-spelaren Tyler "Skadoodle" Latham från Cloud9 och läget verkar vara minst sagt allvarligt. I lagkamraten Mike "shroud" Grzesieks stream under torsdagskvällen berättade han att Latham fått åka in akut till sjukhus då han först för ett par dagar sedan svimmat av för att sedan nyligen ha fått problem med inre blödningar. Enligt Grzesiek verkar det inte som att läkarna ännu vet vad problemet är, men att hans lagkamrat fortfarande är kvar på sjukhus.Thorin och k0nfig i bråk om situationen på Twitter

Händelsen uppmärksammades bland annat på Twitter då esportprofilen och analytikern Duncan "Thorin" Shields önskade den inlagda Cloud9-spelaren all lycka, följt av ett påstående om att han är den bästa AWP-spelaren någonsin. Något som fick North-spelande Kristian "k0nfig" Wienecke att ilskna till i tron om att tweeten var sarkastisk. Det hela slutade i ett stort bråk där Shields hoppade på Weinecke för att bland annat kritisera hans engelska.

— Lär dig åtminstone engelska innan du börjar försöka kritisera mig för vad jag sa, ditt shithead, skrev Shields i försvar.

En av anledningarna bakom Wieneckes reaktion kan ha varit Shield tidigare sarkastiska kritik mot Latham som kom i oktober förra året, vilket kan ha varit till grund för Wieneckes starka reaktion.

— Förlåt, men du har klagat och snackat skit om honom så fort du har fått chansen och nu säger du att han är den bästa AWP-spelaren, svarar Wienecke på Shields diss mot honom i form av: "Du är patetisk".

— Jag kan inte ta honom seriöst längre, jag vet inte ens när han skämtar eller säger sanningen, var försvaret från Wienecke när G2-spelaren Dan "apEX" Madesclaire hoppade in i diskussionen.

Vad läkarnas dom blir och hur Latham mår är ännu i skrivande stund oklart.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..