×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Forze bänkar kibaken — öppnar för förslag

1
Det ryska laget Forze är nere på fyra spelare, detta efter att Anton "kibaken" Kolesnikov har tvingats sätta sig på bänken. Organisationen har också gått ut med att de är öppna för förslag gällande spelarens framtid.
Nyheten om att organisationen väljer att bänka Anton "kibaken" Kolesnikov kommer som en stor förvåning, detta efter att Forze vunnit deras första internationella turnering under IeSF World Championship i Busan, Sydkorea. Kolesnikov har varit med laget sedan i början av september, när organisationen gick ut att de plockat upp före detta Spartak Esports. Starten för laget var inte den bästa, då de misslyckades att ta sig vidare till majorkvalet, efter förlust mot Avangar och Quantum Bellator Fire.

Kolesnikov berättar via sociala medier att han är förvånad över att han blivit petad. Beslutet, enligt honom, ligger hos organisationen och helt utan samtycke från laget och deras manager. Han berätta också att de har spelat tillsammans i sex månader och konstans bytt den femte spelaren, men att det nu kändes som att de hittat den rätta. Forze gick själva ut via sociala medier och berättade att både Kolesnikov och deras inhoppare, Almaz "almazer" Asadullin, är satta på bänken.Organisationen är tacksamma för deras insats med laget, samtidigt som de är öppna för förslag gällande spelarnas kontrakt.

Kolesnikov berättar om situationen på sociala medier
VK (ryska)
Organisationen gick själva ut via sociala medier och berättade om situationen
VK (ryska)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..