×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Vitryssland

Deltagarlista för FCDB Cup i Minsk offentliggjord — passions bland deltagarna

1
Samtliga platser till FCDB Cup 2017 i Minsk, Vitryssland, har blivit fyllda. Bland deltagarna hittar vi svenska passions som tog en plats tillsammans med bland andra Team Kinguin, genom det stängda kvalet.
Den vitryska arrangören för FCDB Cup 2017 har fyllt samtliga platser till den kommande turneringen. Bakom arrangemanget står den vitryska fotbollsklubben Dynamo Brest och landets esport federation. De två första lagen att acceptera direktinbjudningarna är Hellraisers och goodjob. Ytterligare två inbjudningar skickades ut av arrangören där Avangar och Eclipse fyllde dessa två platser.

De resterande fyra platserna delades ut via ett stängt kval, där vi fick se och WASD lägga vantarna på de två första genom att toppa respektive grupp. Två platser återstod och det var Team Kinguin och svenska Passions som lyckades säkra varsin, genom att besegra Seed respektive eL'quvet i slutspelet. FCDB Cup 2017 kommer att spelas från Falcon Club i Minsk, Vitryssland mellan den 25-26 november och ha en prispott på totalt 40 000 dollar, motsvarande ungefär 336 000 kronor.
Deltagarlista och prisfördelning
Liquipedia

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..