×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Liquid värvar steel från Immortals — stanislaw petad

1
Team Liquid plockar upp Lucas "steel" Lopes, som kommer att ersätta Peter "stanislaw" Jarguz i startfemman för laget. Den amerikanska organisationen och Immortals gick båda ut med nyheten under måndagskvällen.
Efter iBP Masters som spelades i helgen har Team Liquid valt att ersätta Peter "stanislaw" Jarguz med den brasilianska talangen Lucas "steel" Lopes. Till en början var tanken att Lopes endast skulle spela med laget under IEM Oakland, men det verkar nu som att platsen blir permanent efter att Liquid och Immortals kommit överens om en spelarflytt. Dock kommer Lopes inte få spela majorkvalet eftersom Immortals deltog i minorkvalet och reglerna säger att en spelare endast får deltaga med ett och samma lag under ett minor- eller majorkval.

Detta betyder alltså att Jarguz får lämna Liquid, anledningen tycks vara på grund av en dålig prestation under iBP Masters. Under sin tid med laget har han varit med och vunnit den amerikanska minorturneringen i Toronto, som gav dem en kvalplats till det kommande majorkvalet i januari. De lyckades även komma på en andraplats under ESG Mykonos och ESL One i New York.

Nyheten släpptes på organisationens webbsida under måndagskvällen
Liquid

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..