×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Vinnarna från våra tävlingar är dragna — grattis HeNiZ och JagKallasFrags

3
Vi på Fragbite har under de senaste veckorna haft två tävlingar där man kunnat vinna biljetter till Dreamhack samt en signerad lagtröja från fnatic. Nu är båda tävlingarna avslutade och vinnarna är dragna.
Som ett stort tack till alla våra användare för 15 fantastiska år med oss på Fragbite lottade vi ut fem biljetter till Dreamhack Winter. Allt som behövdes var att berätta sitt bästa minne från Fragbites tid. Efter lottning var stod det klart att HeNiZ kommer att åka med fyra kompisar till Dreamhack om några veckor.

Vår andra tävling, som slutade i samband med Philips OneBlade Cup-finalerna i helgen, innebar att alla som deltog i kvalprocessen hade chansen att vinna en fnatic lagtröja signerad av hela laget. Lottningen drog JagKallasFrags som kommer glida runt vintermörkret i en läcker ny tröja.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..