×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norden

Historiskt ögonblick i King of Nordic — damspelare i finalerna för första gången

3
Ikväll är det dags för den tredje omgången av den nionde säsongen i King of Nordic, där Sverige sitter på tronen. För första gången sedan turneringskonceptet startades är det en damspelare med i finalerna.
King of Nordic fortsätter med sitt turneringskoncept, i nio säsonger har turneringen spelats där Sverige vunnit totalt 41 gånger. I den tredje omgången av den nionde säsongen är det för första gången en damspelare med i finalerna. Spelaren i fråga är Anna "rewen" Martiny, som kommer att representera rewen og noobs och Danmark. Martiny sågs senast spela finalen i det svenska och danska WESG-kvalet till damturneringen, där de föll mot Dynasty fe.

Det hela drar igång 19:30 där vi först kommer att få se Finland möta Norge i kvartsfinalen. I semifinalen väntar just rewen og noobs, Danmark. Vinnaren i semifinalen kommer att ställas mot Sverige och Hue1 i finalen, där vi hittar Dylan "DH" Hamrini, Johan "Meddo" Lundborg, Kristian "KriLLe" Ekroth, Robin "robiin" Sjögren och Ali "Konshi" Abdulaziz.


King of Nordic S0903 kommer att spelas som följer:
Finland TMVG vs. Norge Botlancers
Danmark rewen og noobs vs. Norden TBD
Sverige Hue1 vs. Norden TBD

Deltagarlista, slutspelsträd och prisfördelning
Liquipedia

Artikelbild: facebook.com/rewencsgo

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..