×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

FeTiSh lämnar Heroic — laget letar ny coach

2
Henrik "FeTiSh" Christensen gick under tisdagen ut med att han väljer att lämna Heroic, han lämnar organisationen på grund av personliga skäl.
Tidigare detta år gick den danska före detta in-game ledaren Henrik "FeTiSh" Christensen med i Heroic, för att coacha laget under Dreamhack Open Tours. Ett samarbete som både laget och organisationen tyckte fungerade bra vilket ledde till att han fick en permanent plats som dess coach. Nu, efter drygt ett halvår med laget väljer han att lämna, på grund av personliga skäl.

Nyheterna kommer efter en mycket turbulent tid för Heroic. Där de bland annat misslyckats att ta sig till den europeiska minorturneringen, för andra gången i rad. Laget förlorade även mot landsmännen North i Eleague Premier och senast mot Fragsters i det danska WESG kvalet.

"Det har varit en bra lärprocess för alla och vi har gjort riktigt bra saker tillsammans, både individuellt och som ett lag", säger Christensen i sitt uttalande på organisationens webbsida. Han nämner även att han önskade att det funnits samma möjligheter när han själv var en aktiv spelare, som Heroic gett han och laget.

Heroic står nu utan coach, men letar aktivt efter en ersättare
heroic.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..