×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Grupperna för östeuropeiska minorturneringen släppta

1
Grupperna för den östeuropeiska minorturneringen är släppta, de deltagande lagen är placerade i två grupper. Bland de deltagande lagen hittar vi bland andra Spirit, Tengri och Forze.
Mellan den 26-29 oktober kommer PGL arrangera CIS-minorn från sin studio i Bukarest, Rumänien. Nu har arrangörerna offentliggjort grupperna. Turneringen innehåller totalt åtta lag, två direktinbjudna och sex kvalade. I minorturneringen hittar vi bland andra Team Spirit, Team Tengri, Avangar och Forze.

Gruppspelet kommer att spelas vid ett dubbelt slutspelsträd, där utslagsmatchen samt den avgörande matchen spelas bäst av tre kartor. De två lagen som toppar respektive grupp kommer att avancera till slutspelet, där det förväntas fortsätta i samma format som under gruppspelet. Finalisterna i turneringen kommer att få resa till Atlanta och spela huvudkvalet om totalt åtta platser i den kommande majorturneringen.


Resultat, grupper, slutspel och slutplaceringar
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..