×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Renegades och Mousesports till slutspel — semifinaler väntar i Denver

1
Gruppspelsfasen av Dreamhack Astro Open Denver är över. Det blev i slutändan Renegades och Mousesports, som båda föll i respektive grupps vinnarmatchen, som lade vantarna på de sista två slutspelsplatserna.
I grupp A fick vi se Renegades besegra Counter Logic Gaming med 2-1 i kartor. CLG tog sig till gruppavgörandet genom att besegra Tempo Storm med 2-1 i gruppens elimineringsmatch. Den matchen slutade 2-1 till CLG. I det efterföljande gruppavgörandet stod det sedan 1-1 efter att de två inledande kartorna spelats. På avgörande Inferno var Renegades dock numret större än sina nordamerikanska motståndare och kunde säkra en slutspelsplats efter siffrorna 16-11.

Det sista laget att knipa en slutspelsplats var europeiska Mousesports. Laget besegrade, under ledning av Chris "chrisJ" de Jong, ett annat europeiskt lag - nämligen LDLC - i den avgörande matchen för grupp B. Det blev dessutom en riktigt övertygande seger då Mousesports vann matchen efter att ha vunnit med 16-2 på Nuke för att sedan följa upp det med 16-4 på Cobblestone.

Med det är Dreamhack-stoppet i Denver redo för slutspel. Där ser vi först BIG ställas mot Renegades, innan den andra semifinalen - som går mellan Cloud9 och Mousesports - ska avgöras. Starttid för slutspelet är satt till klockan 18, svensk tid, på söndagsaftonen.

Resultat, gruppavgöranden


Semifinaler

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..