×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Grupperna för Epicenter dragna

1
Grupperna för Epicenter är dragna och om Faze Clan vinner wildcard-turneringen kommer de dela grupp med bland andra SK Gaming. I den andra gruppen ser vi dubbelt danskt i form av Astralis och North.
Epic Esports Events har offentliggjort grupperna för Epicenter, där vinnarna i wildcard-turneringen placeras i vars en. Gruppspelet kommer använda sig av GSL-formatet, bäst av tre kartor, där de toppande två lagen ur varje grupp avancerar till slutspelet. Vilka lag som kompletterar grupperna tas fram via wildcard-turneringen den 23 oktober.

De senaste majorvinnarna i Gambit Esports delar grupp med Virtus.pro och SK Gaming, där de senare kan komma att delta i turneringen med Ricardo "boltz" Prass. Vinnaren av Tyloo och Faze Clan kommer avrunda gruppen. I grupp B ser vi dubbelt danskt i form av Astralis och North samt Dreamhack Masters Malmö-vinnarna i G2 Esports. Det sista laget i gruppen kommer bli vinnaren av wildcard-matchen mellan Vega Squadron och Team Liquid. Nedan finnes grupperna i sin helhet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..