×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic bär av till Barcelona — Godsent säkrar högre seedning

1
Under gårdagskvällen säkrade Fnatic en plats i de regionala WESG-finalerna i Barcelona, Spanien, över Japaleno. In på småtimmarna stod det även klart att Godsent vann kvalfinalen och har säkrat en högre seedning.
Fnatic är klara för regionfinalerna av WESG i Barcelona, Spanien, efter vinst över Japaleno. På vägen till semifinalen hade Fnatic bland andra slagit Kindest Regards med Mikail "Maikelele" Bill i startfemman. Deras sista hinder var Japaleno som de gick in i semifinalen mot på Mirage. Maikil "Golden" Selim och hans lagkamrater dominerade under första halvan, 14-1, som försvarare. Trots att Japaleno under andra halvan kunde plocka hela fem rundor, kunde de inte ta sig ikapp förhandsfavoriterna som stängde kartan, 16-6.

Joakim "Relaxa" Gustafssons femma tog en tidig ledning på nästkommande karta, Overpass, men Fnatic tog snart kontroll över situationen för att leda vid halvtid, 10-5. Trots ett helhjärtat comebackförsök från Japaleno, så hade de inte vad som krävdes för att besegra Fnatic. Selims femma stängde kartan 16-11. Natten avslutades med kvalfinal mellan Fnatic och Godsent för att avgöra vilket lag som äntrar Barcelona med en högre seedning. Det var tight men matchen avslutades med två kartvinster till Godsent, 16-14 på Train och 16-14 på Mirage. Godsent har därmed säkrat en högre seedning för turneringen.

Fnatic blev det andra svensklaget till Barcelona
wesg.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..