×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent vinner över Passions i WESG-kvalet — vidare till Barcelona

1
Team5 och Passions får stanna hemma i Sverige när Godsent reser till ett soligt Barcelona för WESG:s regionala finaler. I kväll avgörs det vilket lag som följer med dem, då Fnatic möter Japaleno.
Det var ett stjärnfyllt startfält när det svenska WESG-kvalet gick av stapeln. Bland de deltagande lagen fann vi Fnatic, Godsent och Japaleno som alla kämpade om två reserverade platser i regionfinalerna i Barcelona, Spanien. När det dubbla slutspelsträdet släpptes blev Fnatic och Godsent snabbt favorittippade, då de hamnade i vars en sida av trädet.

Godsent tog sig första vinst över HSNK för att avancera till kvartsfinalerna där de ställdes mot Team5. Yacine "yzn" Laghmari och hans lagkamrater gick in i matchen efter vinst över Epsilon, men var inte starka nog för att få ner Godsent som avancerade. Passions blev deras sista hinder när de slog laget efter tre spelade kartor, 2-1. Simon "twist" Eliassons femma plockade därmed en av platserna till Barcelona. Vilket lag som följer med dem på resan får vi reda på i kväll när Fnatic ställs mot Japaleno.

Klockan 21:30 kommer Godsent möta vinnarlaget av Fnatic och Japaleno i kvalfinalen. Trots att båda lagen då kommer vara säkrade en plats till regionfinalerna kommer det vinnande finallaget dessutom säkra en högre seedning för evenemanget.

I kväll 18:00 ställs Fnatic mot Japaleno i jakten på den andra finalbiljetten
wesg.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..