×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

French Canadians missar den amerikanska minorn

1
I dagarna stod det klart vilka lag som avancerat till den amerikanska minorn. Ett av lagen blev French Canadians som nu, på grund av visum-problem, tvingas lämna återbud. Deras ersättare har ännu inte offentliggjorts.
Immortals föll i swiss-gruppspelet för den amerikanska minorn mot FRENCH CANADIANS, men de kan trots detta få en chans att spela i en av scenens viktigaste turneringar. Detta då det kvalade laget dessvärre tvingats lämna återbud. Keven "PLAYER1" Champagne tweetade under onsdagskvällen att hans lag inte kommer ha möjligheten att delta i turneringen eftersom en av dess spelare har fått visum-problem.

Mert "REOVA" Bayrak är spelaren som tagit på sig skulden, då han är en turkisk medborgare som för närvarande bor i USA. Spelaren löper risk för att inte kunna återvända till USA om han reser till turneringen i Toronto, Kanada. Då arrangörerna inte tillåter inhoppare har laget tvingats säga upp sin plats. Vilka som ersätter är ännu okänt, men det kan mycket möjligt vara Immortals som lämnade gruppspelet med ett resultat på 2-2. Detsamma gäller SoaR Gaming och Misfits.

Via Twitter skriver Champagne att de missar minorn
Twitter
Bayrak tar på sig skulden
Twitter

Artikelbild: twitter.com/reovacsgo

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..