×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

Envyus lämnar återbud till ESWC — ersätts av tyska BIG

1
Årets upplaga av den franska turneringen ESWC har drabbats av ett avhopp. Det är hemmafavoriten Envyus som valt att stå över, då turneringen krockar med den kommande minorturneringen.
Det var under tisdagskvällen som arrangören släppte nyheten att ESWC har drabbats av ett avhopp. Laget som valt att hoppa av är Envy. Anledningen till avhoppet är att turneringen spelas samtidigt som den kommande minorturneringen.

Laget som ersätter Envyus är tyska BIG. Det verkar dock komma som en förvåning för allmänheten, som frågar sig varför Alternate Attax inte blivit inbjudna istället, som vann förra årets turneringen. Även organisationen bakom laget verkar ställa sig frågande till beslutet. "Tråkigt att se att den faktiska troféhållaren inte ens får frågan om att spela", skriver Niklas Timmermann från Alternate i en tweet till arrangören. Något svar har ännu inte kommit från ESWC.

Nyheten släpptes i ett pressmeddelande på turneringens sajt
ESWC

Reaktionen på Twitter: Platsen skulle ha gått till Alternate
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..