×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Grupperna för IEM Oakland dragna — NiP delar grupp med Cloud9

1
ESL har offentliggjort grupperna för sitt nästa Intel Extreme Masters-stopp i Oakland, USA. Helsvenska NiP Gaming har placerats i samma grupp som bland andra Cloud9 och Olof "olofmeister" Kajbjers Faze Clan delar grupp med Optic Gaming.
Under tisdagskvällen offentliggjorde ESL grupperna för det stundande Intel Extreme Masters-event i Oakland, USA. Lagen har blivit uppdelade i två grupper med sex lag i varje, dessa kommer mötas i ett round-robin gruppspel, bäst av en karta. Gruppvinnarna kommer avancera direkt till semifinalerna medan de som hamnar på en andra- eller tredjeplats börjar från första rundan av slutspelet. Finalen kommer vara bäst av fem kartor.

Oakland-stoppet kommer även introducera ESL:s nya övertidssystem, som redan används i ESL Pro League. Systemet går ut på att om en match går till övertid får det vinnande laget två poäng, istället för tre, och det förlorande laget får ett poäng istället för tidigare noll. Turneringen kommer spelas mellan den 16-19 november och består av 12 hungriga lag som alla vill ta sig ett steg närmre Intel Grand Slam. Prispotten ligger på maffiga 300 000 dollar, motsvarande cirka 2,4 miljoner kronor.


NiP Gaming och Cloud9 delar, som väldigt många gånger tidigare, grupp.
NiP Gaming och Cloud9 delar, som väldigt många gånger tidigare, grupp.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..