×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Space Soliders och Gambit drar sig ur Starladder Invitational — ersättare klara

1
Starladders kommande Shanghai-turnering har drabbats av dubbla avhopp. Redan nu står det emellertid klart vilka två lag som tar de avhoppande lagens platser. Det handlar om finska Havu och välbekanta Virtus.pro.
Turkiska Space Soldiers gick under måndagskvällen ut med att laget kommer stå över den kommande SL i-League Invitational turneringen. Detta efter att laget under söndagen säkrat en plats i den kommande minorturneringen, som spelas under samma datum. Ersättande laget är finska HAVU Gaming, som det turkiska laget besegrade i finalen, 2-0.

"På grund av konflikten med turneringsdatum kommer vi inte kunna delta i Starladder i-League Invitational och minorturneringen. Vi beklagar djupt detta och tackar arrangören för deras förståelse", skriver organisationen på sin Facebooksida.

Även det kazakiska laget Gambit Esports kommer att missa turneringen, då laget har problem med visum. Ersättarna är polska veteranerna Virtus.pro.

I ett uttalande på sin Facebooksida beklagar organisationen avhoppet
Facebook

Det återstår tre direktinbjudningar till turneringen
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..