×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

seized ute ur Natus Vincere — 1uke ersätter temporärt

1
Natus Vinceres coach, Mikhaylo "Kane" Blagin, har offentliggjort att Denis "seized" Kostin lämnat Natus Vinceres aktiva laguppställning. Hans temporära ersättare blir Aleksey "1uke" Zimin från Team Spirit Academy.
Under tisdagsförmiddagen offentliggjordeMykhailo "kane" Blagin att Denis "seized" Kostin inte längre är en del av den aktiva laguppställning i Natus Vincere. Han ska självmant ha placerat sig på bänken och ersätts tillfälligt av Aleksey "1uke" Zimin från Team Spirit Academy.

Den 23-årige ryssen placerade sig själv på bänken i juli detta år, tillsammans med Ladislav "GuardiaN" Kovács, men återvände till den aktiva femman tillsammans med majorvinnaren Danylo "Zeus" Teslenko. Kostin har representerat organisationen sedan augusti 2013 och har hjälpt laget till två majorfinaler, samt ett flertal vinster i internationella turneringar.



Kostin hintade om vad som skulle hända via Twitter
Blagin offentliggjorde nyheterna via sin VK-sida
vk.com (ryska)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..