×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Optic och Space Soldiers klara för europeiska minorturneringen

1
Adam "friberg" Fribergs Optic Gaming samt turkiska Space Soldiers står klara för den kommande minorturneringen, detta efter tre raka vinster i det slutna kvalet. NiP Gaming samt Team5 står båda inför en tuff uppförsbacke.
De två första lagen står klara för den europeiska minorturneringen efter att både Optic Gaming och Space Soldiers avslutat kvalet på tre raka vinster. Detta betyder att en svensk spelare i alla fall står klar för minorn, Optics Adam "friberg" Friberg. I samband med att lagen avancerade fick svenska Japaleno samt LDLC lämna turneringen utan en enda vinst.

De svenska lagen som fortfarande är kvar i kvalet är Ninjas in Pyjamas, Team5, Godsent samt den svenska spelaren Andreas "MODDII" Fridh i Heroic. De två förstnämnda, NiP och Team5, ligger båda bara en match ifrån att missa minorn medan Godsent och Heroic båda ligger en match från att avancera. Samtliga helsvenska femmor ställs mot polska lag i dess kommande kvalmatcher och Heroic möter Envy.


Samtliga matcher, deltagande samt avancerande lag
Liquidpedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..