×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSDreamhack Open

Cloud9 och Tempo Storm tar de sista platserna till Dreamhack Denver

1
Cloud9 och Tempo Storm har blivit inbjudna till Dreamhack Open Denver. Lagen fyller därmed de två sista platserna i turneringen.
Arrangören Dreamhack har offentliggjort de två sista lagen till Astro Open-cirkusens nästa stop i Denver, Colorado, som spelas 20-22 oktober. Det är hemmalaget Cloud9 och det brasilianska laget Tempo Storm som accepterat inbjudan. Den amerikanska favoriten Cloud9 har nyligen setts delta i slutspelet av Eleague CS:GO Premier medan Tempo Storm endast synts till online.

Tempo Storm deltog i det amerikanska kvalet till Dreamhack Denver men åkte där på en finalförlust mot NRG. Ingen fara på taket då de alltså nu har fått en inbjudan. Brasilianarna kommer att spela sin första turnering tillsammans med Ricardo "s1" Shinji, som plockades upp efter att laget tappat Lucas "Destinyy" Bullo till Immortals.

Fullständig deltagarlista, information och prisfördelning
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..