×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Cloud9 och Tempo Storm tar de sista platserna till Dreamhack Denver

1
Cloud9 och Tempo Storm har blivit inbjudna till Dreamhack Open Denver. Lagen fyller därmed de två sista platserna i turneringen.
Arrangören Dreamhack har offentliggjort de två sista lagen till Astro Open-cirkusens nästa stop i Denver, Colorado, som spelas 20-22 oktober. Det är hemmalaget Cloud9 och det brasilianska laget Tempo Storm som accepterat inbjudan. Den amerikanska favoriten Cloud9 har nyligen setts delta i slutspelet av Eleague CS:GO Premier medan Tempo Storm endast synts till online.

Tempo Storm deltog i det amerikanska kvalet till Dreamhack Denver men åkte där på en finalförlust mot NRG. Ingen fara på taket då de alltså nu har fått en inbjudan. Brasilianarna kommer att spela sin första turnering tillsammans med Ricardo "s1" Shinji, som plockades upp efter att laget tappat Lucas "Destinyy" Bullo till Immortals.

Fullständig deltagarlista, information och prisfördelning
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..