×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bulgarien

CS:GO-laget Mortal Kombats satsning kortlivad — laget splittras

1
Den bulgariska satsningen, Mortal Kombat har valt att gå skilda vägar. Anledningen sägs vara att laget inte har kunnat hitta en spelstil som passar.
Under torsdagskvällen gick lagkaptenen Emiliyan "spyleadeR" Dimitrov ut via sociala medier och berättar att laget har splittrats.. Beskedet kommer blott en dryg månad sedan spelarna gick tillbaka till namnet Mortal Kombat, efter att de fått lämna sin tidigare organisation Imperial.

Strax efter att laget gått ut med satsningen valde Kamen "bubble" Kostadinov att lämna och söka sig till nya äventyr, för att efter några dagar gå till ex-Outlaws. Bulgarerna valde då att ersätta Kostadinov med 18-åringen Branislav "BrN" Panov, men laget lyckades ändå inte med några nya framgångar.

"Vi pratade om hur vi skulle gå vidare med laget, efter att ha åkt ut tidigt i de flesta turneringarna. Vi kunde helt enkelt inte förbättra lagspelet eller hitta en spelstil som passade oss.", berättar Dimitrov till Fragbite när vi når honom under torsdagen.


Lagkaptenen spyleader går ut med att laget splittrats
Twitter

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..