×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Cloud9 och Astralis vidare till semifinalerna i Atlanta — Fnatic ute

1
Det svenska hoppet, Fnatic, är ute ur Eleague CS:GO Premier tillsammans med G2 Esports. Lagen föll mot Astralis respektive Cloud9, som båda avancerat till torsdagens semifinalspel.
I nattens första kvartsfinalmatch i Eleague CS:GO Premier ställdes Cloud9 mot Dreamhack Masters Malmö-vinnarna i G2 Esports. Matchen gick av stapeln på Cobblestone där fransmännen gick ut i topp efter första halvan, 9-6. Det var dock, mycket tack vare en clutchande Tyler "Skadoodle" Latham, nordamerikanarna som stängde kartan 16-12. Den andra kartan var Inferno där Cloud9 stod i ledning vid halvtidssignalen, 8-7. Laget plockade upp sin fjärde pistolrunda på rad och tvingade sina motståndare in i ekonomisk problematik vilket gav dem chansen att stänga kartan, 16-8.

Det blev inget långt slutspel för svenska Fnatic då de föll i nattens andra kvartsfinalmatch. Danska Astralis visade sig vara snäppet starkare efter två spelade kartor. Den första kartan var Train, där danskarna stängde den första halvan 12-3 trots heroiskt spelande från Maikil "Golden" Selim. Det såg ljust ut för svenskarna i början av andra halvan, men det var Astralis som vann kartan 16-5. Overpass blev seriens andra karta där danskarna än en gång stod i ledning efter första halvlek, 9-6, tack vare en lyckad 1vs2-clutch från Peter "dupreeh" Rasmussen. I den andra halvan såg det skakigare ut för dem, när Selims femma tog sig in i matchen. Ett påtvingat köp från Astralis sida, som lyckades, gav dem dock ett momentum som visade sig vara för starkt för svenskarna och de stängde kartan 16-12.

Detta innebär att Cloud9 och Astralis kommer mötas under torsdagens semifinalspel i jakten på en finalplats. G2 och Fnatic är där med ute ur Eleague CS:GO Premier, 283 000 kronor rikare. I kvällens kvartsfinaler stoltserar två svenska spelare med den första klockan 20:00 när Faze Clan, med Olof "olofmeister" Kajbjer i linan, möter Envy. Den andra svenska spelaren som är kvar i turneringen är Andreas "MODDII" Fridh och hans Heroic som ställs mot North.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..