×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Dust2 på väg att återvända — släpps som beta inom kort

3
Under natten till måndagen annonserade Valve via twitter att de_dust2 är redo för beta-testning och kommer att släppas vid nästa uppdatering.
Tidigare i år valde Valve att plocka bort Dust2 ur kartrotationen till fördel för Inferno. Även om Inferno har varit en mycket omtyckt karta av både proffs och allmänheten har den kanske mest klassiska kartan någonsin varit saknad. Nu är det klart att Dust2 är nära en återkomst.

Via twitter annonserade Valve att den sandfyllda kartan kommer att släppas för beta-test "snart". Hur långt vi är ifrån att åter ha kartan i rotationen är i dagsläget oklart, men att se den i proffsmatcher innan majorn i Januari är högst osannolikt. Inget har kommunicerats kring vilken karta den senare kommer att ersätta men eftersom Mirage är den enda som inte fått ett ansiktslyft ännu ligger de flesta spekulationer på den.


Bildkälla: Valve

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..