×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Faze klara för Epicenters wildcard-turnering — slog NiP på två kartor

1
Två kartor tog det för Faze Clan att slå NiP Gaming i den europeiska kvalfinalen för Epicenters wildcard-turnering. Laget är det första som står klart för turneringen och nu ska resterande regionkval avgöras.
Faze Clan är det första laget som säkrat en plats i wildcard-turneringen som kommer spelas inför Epicenter. Laget ställdes mot svenskarna i Ninjas in Pyjamas i kvalfinalen under gårdagen, där de vann efter två spelade kartor. Det var dock inte en lätt kvalfinal för den europeiska femman då den första kartan gick till övertid, 19-15.

Olof "olofmeister" Kajbjers lag slog bland andra Heroic på vägen till kvalfinalen, där ninjorna blev den sista bossen. Nu står de klara för wildcard-turneringen som kommer spelas i Sankt Petersburg, Ryssland, den 23 oktober. Där kommer de möta ett lag från det amerikanska kvalet, ett från CIS-kvalet samt ett från det asiatiska kvalet. De två toppande lagen avancerar i sin tur till huvudturneringen.


Snart ska samtliga lag för wildcard-turneringen vara klara.
Liquidpedia
De deltagande lagen samt prispott för huvudturneringen.
Liquidpedia

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..