×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSTyskland

Tricked slår AGO Gaming — vinner NGC Masters

1
Danska Tricked slår AGO Gaming i finalen under årets upplaga av Nordish Convention Masters med 2-0 i kartor och kammar hem cirka 76 000 kronor.
Under sista dagen av det tyska evenemanget som totalt har 15,000 euro i prispengar, cirka 140 000 kronor, där Tricked står som vinnare. I den första matchen besegrades Team Singularity i en snabb matchserie som slutade 2-0, där svenskarna endast lyckades skrapa ihop 12 rundor totalt.

I den andra semifinalen ställdes AGO Gaming mot North Academy där vi fick se polackerna gå segrande ur striden med 2-0 och skulle alltså ställas mot Tricked i finalen. Danskarna drog det längre strået efter en relativt jämn final där man tillslut kunde stänga matchen med 2-0 och därmed säkrar de sin första turneringsvinst under organisationen.

Slutplaceringar och prisfördelning.
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..