×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Spirit drar sig ur Epicenter-kvalet

1
Team Spirit har beslutat att lämna sin Epicenter-kvalplats då den krockar med den stundande Minorn som de blivit inbjudna till. Nu återstår bara tre CIS-lag i jakten på Epicenters wildcard-turnering.
Det ryska laget Team Spirit skulle ställas mot Avangar i den första rundan i det nedre slutspelsträdet dit de åkte ner efter förlust mot Vega Squadron 2-1 i det övre slutspelsträdets semifinaler. Dessvärre har laget blivit tvungna att lämna sin kvalplats då det krockar med CIS-Minorn som laget har mottagit en direktinbjudan till.

Natus Vincere, Vega Squadron och Avangar är alltså de tre lag som återstår i Epicenters CIS-kval, där de två toppande lagen avancerar till wildcard-turneringen. Lagen kommer kämpa om en plats i huvudturneringen mot de lag som går vidare från resterande regionkval. De två topplacerade lagen mottager en plats i huvudturneringen som spelas i Sankt Petersburg senare i oktober.

Tre lag återstår i CIS-kvalet till Epicenters Wildcard-turnering
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..