×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSRyssland

Spirit drar sig ur Epicenter-kvalet

1
Team Spirit har beslutat att lämna sin Epicenter-kvalplats då den krockar med den stundande Minorn som de blivit inbjudna till. Nu återstår bara tre CIS-lag i jakten på Epicenters wildcard-turnering.
Det ryska laget Team Spirit skulle ställas mot Avangar i den första rundan i det nedre slutspelsträdet dit de åkte ner efter förlust mot Vega Squadron 2-1 i det övre slutspelsträdets semifinaler. Dessvärre har laget blivit tvungna att lämna sin kvalplats då det krockar med CIS-Minorn som laget har mottagit en direktinbjudan till.

Natus Vincere, Vega Squadron och Avangar är alltså de tre lag som återstår i Epicenters CIS-kval, där de två toppande lagen avancerar till wildcard-turneringen. Lagen kommer kämpa om en plats i huvudturneringen mot de lag som går vidare från resterande regionkval. De två topplacerade lagen mottager en plats i huvudturneringen som spelas i Sankt Petersburg senare i oktober.

Tre lag återstår i CIS-kvalet till Epicenters Wildcard-turnering
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..