×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Mousesports och Renegades klara för Dreamhack Denver

1
Mousesports och Renegades har blivit inbjudna till Dreamhack Open Denver. Nu återstår bara ytterligare två platser innan turneringen går av stapeln i Denver, Colorado.
Dreamhack har offentliggjort ytterligare två lag som står klara för dess nästa stop och det handlar om inga mindre än Mousesports samt Renegades. De två lagen sluter upp med de två tidigare inbjudna lagen samt de två kvalificerade den 20-22 oktober i Denver, Colorado, och ytterligare två lag väntas offentliggöras nästa vecka.

Medan Mousesports vann den omtalade ESG Tour Mykonos-turneringen förra månaden har Renegades inte presterat på topp på senare tid. Båda lagen har gjort större korrigeringar i sina laguppställningar, där den australienska femman även testat att plocka in svenska David "Jayzwalkingz" Kempner för Dreamhack Masters Malmö. Trots det europeiska lagets framgångar i Grekland kunde de, liksom Renegades, inte ta sig ur grupperna i Eleague Premier.


Nu återstår bara två platser i turneringen.
Liquidpedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..