×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

CLG och BIG inbjudna till Denver — Hellraisers och NRG kvalar

1
CLG och tyska BIG har blivit inbjudna till Dreamhack Open Denver i Colorado, USA. Mellan den 20-22 oktober väntas femmorna kämpa om titeln mot fyra andra inbjudna lag, samt kvalade Hellraisers och NRG Esports.
Dreamhack har offentliggjort de två första lagen som blivit inbjudna till Dreamhack Open Denver. Det handlar om BIG samt nordamerikanska Counter Logic Gaming. Den tyska femman sågs senast kvala till WESG-finalerna i Barcelona, där de kommer representera Tyskland medan CLG senast tog en semifinalplats under Cyperpowerpc Extreme Gaming Series.

Duon kommer åka till Colorado tillsammans med ytterligare fyra lag, som ännu inte offentliggjorts av arrangörerna, samt de två kvalade lagen. Från det europeiska kvalet avancerade Hellraisers, som under sitt senaste Dreamhack-event i Atlanta plockade en semifinalplats, och från det nordamerikanska kvalet tog sig NRG Esports vidare till huvudturneringen som spelas mellan den 20-22 oktober.


De sista fyra platserna väntas fyllas inom kort.
Liquidpedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..