×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSFrankrike

Envyus till WESG med kioShiMa

1
På grund av de nationella restriktionerna tvingas Envyus ersätta Adil "ScreaM" Benrlitom under WESG. I hans ställe träder den tidigare Faze Clan-spelaren Fabien "kioShiMa" Fiey som väntas spela med laget under den sammanslagna kvalturneringen för Frankrike och Monaco.
EnVyUs väntas delta i den sammanslagna kvalturneringen för Frankrike och Monaco för WESG. Eftersom turneringen endast tillåter lag där samtliga spelare kommer från samma land, tvingas laget ersätta Adil "ScreaM" Benrlitom under turneringens gång. Hans ersättare blir den tidigare Envyus-spelaren, som senast sågs spela under Faze Clans fana, Fabien "kioShiMa" Fiey.

Kvalet väntas börja i kväll och har 19 registrerade lag, där bland EnVyUs Academy och den tidigare Vexed-spelaren Léonard "SmyLi" Michelino och dennes Limitless. Två lag avancerar från kvalet till de kombinerade Europa och CIS-finalerna som väntas spelas mellan den 22-26 november i Barcelona, Spanien.Samtliga laguppställningar finns här.
wesg.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..