×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSTyskland

BIG klara för WESG-finalerna i Barcelona — slog Euronics efter övertidsdrama

1
Det blev en hård kamp för BIG i jakten på en plats i regionfinalerna i Barcelona, Spanien, när de tog sig an Euronics i den tyska kvalfinalen. Trots motvind tog de sig ut på andra sidan med flaggan i topp.
Det tyska WESG-kvalet spelades under helgen och det slutade med en hård kamp mellan BIG och Euronics Gaming. Det såg lätt ut för BIG när Fatih "gob b" Dayik stjärnspelade för laget och stängde första kartan, Cache, 16-7 med 23 frags. Men Euronics lät inte sina landsmän få en lätt kvalfinal, även om Cobblestone såg ut att gå till major-legenderna, så tog Christian "crisby" Schmitt och grabbarna hem kartan 16-14.

Den slutgiltiga kartan var Overpass, där Euronics tog ledningen vid halvlek, 11-4. Dayiks femma besvarade med att vinna sju rundor i rad vilket gav dem ett momentum men kunde tyvärr inte stänga kartan utan dess motståndare kämpade den till övertid. Trots helhjärtade försök var det dock BIG som gick ut som vinnare, 22-20, och har därmed bokat biljetter till regionfinalerna i Barcelona, Spanien.


Nu är två herrlag klara för finalerna.
wesg.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..