×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

ESWC presenterar årets CS:GO-turnering — Envyus och LDLC inbjudna

1
Envyus och LDLC har blivit inbjudna till Esports World Convensions CS:GO-turnering. Turneringen som kommer spelas under Paris Games Week väntas bli den minsta CS:GO-turneringen i arrangörernas historia och den kommer vara exklusiv för franska lag.
Esports World Convension, ESWC, har presenterat årets Counter-Strike: Global Offensive-turnering som väntas vara den minsta i arrangörernas historia. Bara fyra deltagande lag, exklusivt från Frankrike, kommer kämpa om prispotten på knappa 479 000 kronor jämfört med förra årets 718 000 kronors pott. Turneringen kommer hållas mellan den 2-3 november som en del av Paris Games Week i Paris, Frankrike, och Envy samt LDLC står redan klara för turneringen. Nu väntar ett online-kval i jakten på de två sista platserna.

Förra året höll ESWC i två internationella turneringar, en för herrar och en för damer, som hade en kombinerad prispott på hela 862 000 kronor. Med ungefär 40 deltagande lag från hela världen vanns herrturneringen av tyska Alternate Attax medan damernas vanns av Dynasty fe, då under namnet Team Secret.


Ytterligare information samt registreringen till det exklusivt franska kvalet.
eswc.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..