×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic och Godsent bland lagen till det svenska WESG-kvalet

1
Fnatic och Godsent står klara för det svenska WESG-kvalet. Bland lagen de väntas möta finnes Jonatan "Devilwalk" Lundbergs Cykapower samt Yacine "yzn" Laghmaris Team5.
Registreringen till WESG är i full gång och vissa regionkval har redan satts i rullning. Det turkiska damlaget är redan färdigställt och i detta nu spelas både det svensk-danska damkvalet samt det ukrainska för herrarna. För det helsvenska kvalet, för herrarna, väntar ett tufft startfält då ett flertal välkända namn äntrat kvalet.

Förutom Fnatic och Godsent, som redan skrivit upp sina fulla femmor för kvalet, kommer Jonatan "Devilwalk" Lundberg spela tillsammans med ett lag bestående av bland andra Alfred "RuStY" Karlsson. Det fjärde laget som står klart för kvalet är Team5 med Yacine "yzn" Laghmari, Aleksandar "jayzaR" Zarkovic och Linus "Bååten" Andersson med flera.

Registreringen för det svenska kvalet är öppen för alla, det vill säga att vem som helst kan skapa ett svensklag och ställas mot proffsen i jakten på en slutspelsplats. Registrera ditt lag här.


De fullständiga laguppställningarna finns på WESG:s webbsida.
wesg.com
Tre av Fnatics spelare deltog i förra årets WESG-kval under Godsents fana.
wesg.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..